Problast - Framtidens ytbehandling

Problast - Framtidens ytbehandling

Vi är utbildade yrkesblästrare som hjälper företag och privatpersoner i Gästrikland med moderna blästringslösningar.

Om du är i behov av snabbt utförande av enstaka blästringsarbeten, eller vill ha hjälp med blästring i Gästrikland på en löpande basis, kan du med trygghet vända dig till oss. Vi kan göra våra tjänster miljövänliga med blästermaterial av glas eller torris, dammfria med våtblästring, och genomföra blästring på plats med hjälp av mobila blästringsenheter. Problast AB genomför minst 200 blästringsprojekt av varierande storlek årsvis, och vi har under våra 4 år som företag lämnat ett stort antal nöjda kunder efter oss. Såhär skriver Sofie Norling som tagit hjälp av oss med blästring av hennes källare:

Superbra bemötande och ett bra utfört jobb i våran källare som behövde blästras, rekommenderas 😄

Om du är intresserad av att få en offert för blästring eller ytbehandling från oss på Problast, kan du fylla i något av kontaktformulären på denna sida, eller nå ut till oss via e-post eller telefon - så hör vi av oss och diskuterar ditt projekt samt lämnar en offert utan kostnad eller köpkrav.  Bli vår nästa nöjda kund!

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Är du intresserad av att få hjälp med blästring i Gästrikland? Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder oss av den senaste tekniken inom branschen. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så hör vi av oss till er för att diskutera projektet och eventuellt boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi samlar underlag till offertlämning. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Få Offert

Här hittar du oss på webben