Is / kolsyreblästring

Is / kolsyreblästring

Is / kolsyreblästring är en miljövänlig blästringsmetod som ligger helt rätt i tiden ur ett miljöperspektiv. Med is / kolsyreblästring använder man torris som övergår i gasform i samband med blästringen och som sedan upptas av atmosfären. Det innebär att det enda avfall som återstår efter blästringen är det material som har avlägsnats från objektet. Denna blästringsmetod är effektiv i miljöer där sand och vatten kan påverka omgivningarna. Kontakta oss på Problast för mer information om hur vi kan hjälpa dig med en miljövänlig blästring i Gästrikland. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera objektet som ska blästras för att kunna erbjuda dig förslag på de bästa metoderna.

 

Miljövänlig blästring

Is / kolsyreblästring är en blästermetod som lämpar sig mycket väl då man ska blästra objekt som är känsliga mot sand och/eller vatten som exempelvis finmekanik, motorer och växellådor. Det är också en bra blästermetod då man ska blästra i känsliga utrymmen eller inom industrin. Denna blästringsmetod är nämligen mycket effektiv, men också mycket skonsam, både mot objektet som blästras och mot miljön. Kolsyreblästring kan användas i samband med färgborttagning, rengöring av känsliga objekt eller i samband med borttagning av putsbruk på fasader.


Fler tjänster vi utför

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Är du intresserad av att få hjälp med blästring i Gästrikland? Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder oss av den senaste tekniken inom branschen. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så hör vi av oss till er för att diskutera projektet och eventuellt boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi samlar underlag till offertlämning.