Mobil blästring

Mobil blästring

Har din fasad utsatts för klotter, är sandstensportalen runt fastighets port igengrodd med smuts eller har du metalldetaljer som rostar? Då kan du anlita Problast för blästring i Gästrikland. Vi hos Problast har en stor kunskap inom blästring och kan erbjuda dig mobil blästring, vilket innebär att vi kan utföra blästringen på plats. Vi kan åta oss att utföra blästring i samband med fasadrenoveringar, vid borttagning av vägmarkeringar eller vid målning av broräcken. Då vi erbjuder mobil blästring kan vi också åta oss blästring av båtgrundfärg, rengöring efter eldsvåda och allmän rengöring av trä, sten och metaller. Behövs en ytbehandling efter blästringen? Vi fixar även målning och rostskydd vid behov. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din blästring i Gästrikland.

 

Mobil blästring i Gästrikland

Vi på Problast kan erbjuda dig olika metoder för blästring beroende på vad du vill få blästrat. Bland annat har vi is- och kolsyreblästring som är mycket effektivt och dessutom helt miljövänligt. Torrblästring och våtblästring är de två vanligaste metoderna i samband med rengöring av olika objekt som fasader, husgrunder eller färgborttagning. Du kan använda kontaktformuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera det objekt som du vill få blästrat. Därefter kan vi lämna offert och utföra en mobil blästring direkt på plats. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Är du intresserad av att få hjälp med blästring i Gästrikland? Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder oss av den senaste tekniken inom branschen. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så hör vi av oss till er för att diskutera projektet och eventuellt boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi samlar underlag till offertlämning.