Våtblästring

Våtblästring

Våtblästring är en vanlig metod att använda då man behöver en effektiv rengöring eller borttagning av färg på olika objekt. Med våtblästring slipper man dammet då man blästrar samtidigt som det går åt mindre blästermaterial och blir enklare att städa upp efteråt. Våtblästring fungerar utmärkt då man ska rengöra fasader, husgrunder, sten, metall eller trä. Eftersom våtblästring minimerar bildningen av damm, går arbetet att utföra även då det finns personer, bilar eller andra fastigheter runt omkring. I vissa fall krävs det endast ett säkerhetsavstånd på 3 meter. Kontakta oss på Problast då du vill få mer information om denna typen av blästring i Gästrikland.

 

Fördelar med våtblästring framför andra metoder

Våtblästring har många fördelar gentemot andra blästermetoder samtidigt som det är nästintill lika effektivt. En av fördelarna är att våtblästring fungerar på i stort sett alla ytor utan att skada underlaget. Dammet som uppstår är minimalt vilket kräver lite eller ingen städning efter avslutat arbete. Dessutom går det åt mindre material samtidigt som våtblästring även går att utföra då det är fuktigt eller regnar. Vi kan utföra mobil blästring i Gästrikland vilket innebär att vi kan utföra blästringen direkt på plats. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan träffas för att diskutera ditt projekt. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Är du intresserad av att få hjälp med blästring i Gästrikland? Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder oss av den senaste tekniken inom branschen. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så hör vi av oss till er för att diskutera projektet och eventuellt boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi samlar underlag till offertlämning.