Kom i kontakt med Problast AB

Kom i kontakt med Problast AB

Vi hjälper företag och privatpersoner med blästringstjänster av högsta kvalitet.

Modern blästring är en effektiv, säker och miljövänlig metod för borttagning av färg, bakterier, smuts, rost eller andra ytbeläggningar och kan användas på ett brett spektrum av material. Behöver du ta bort beläggningar och smuts från stora utrymmen inom- eller utomhus, sanera husgrunden inför dränering, ta bort färg från fasaden inför ommålning eller blästra ett fordon för omlackering? Då kan Problast hjälpa dig genom att erbjuda professionell blästring i Gästrikland.

Vi använder oss av den senaste utrustningen inom branschen och erbjuder en mängd olika blästringstekniker, vilket gör att vi kan ta fram lösningar anpassade efter dina behov. Denna flexibilitet i kombination med att vi endast har utbildade och erfarna anställda innebär att vi kan leverera högkvalitativa resultat åt nöjda kunder. Vår breda komptensbas gör att vi kan ta oss an i princip alla uppdrag relaterat till blästring och ytbehandling - inget uppdrag är för stort eller litet för oss.

Är du som företag eller privatperson i behov av tjänster relaterat till blästring i närheten av Gävle, Sandviken eller resterande delar av Gästrikland? Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med rådgivning, offertlämning och snabb service! 

Få kostnadsfri rådgivning och offert

Är du intresserad av att få hjälp med blästring i Gästrikland? Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder oss av den senaste tekniken inom branschen. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så hör vi av oss till er för att diskutera projektet och eventuellt boka in ett kostnadsfritt platsbesök där vi samlar underlag till offertlämning. 

R
Fasadblästringen gjorde huset som nytt igen på föräldrarnas hus, väldigt bra bemötande och professionella.
Robin Blennert
M
Otroligt kunnig personal, fick mitt motorblock blästrat. Ser ut som nytt. Tusen tack.
Marcus Johansson
J
Snabba och superbt utfört arbete!!
Jan Hallman